Vi søger en intern/ekstern salgskonsulent

Intern sælger og salgskonsulent i samme funktion til førende niche el grossist på Fyn

NST DK A/S er i en rivende udvikling, derfor søger vi til en nyoprettet stilling en salgsdrevet og resultatorienteret kombinations-sælger. 60% af arbejdstiden besøger du nye og eksisterende kunder i hele Danmark, og i de resterende 40% af arbejdstiden indgår du i vores interne salgsteam, hvor du også er ansvarlig for vores nye butik.


Som ekstern sælger i NST DK A/S har du fokus på resultater og er drevet af at opsøge nye aktiviteter og pleje eksisterende.
 

Ekstern sælger (60% af tiden)
•    Besøge kunder (nye kunder 60% af tiden, eksisterende kunder 40% af tiden)
•    Fokus på salg (ordrer med hjem) og præsentation af NST-værdigrundlag ved kundebesøg
•    Budgetansvarlig for egne kunder
•    Opfølgning på projekter, tilbud og kampagner
•    CRM og kalender registrering
•    Medansvarlig for sortiment og udviklingsområder i NST samt input til markedsføringstiltag


Som intern sælger i NST DK A/S varetager du en alsidig, spændende og vigtig rolle.
Dine primære opgaver og ansvarsområder vil være salgsrelaterede.
 

Intern sælger (40% af tiden)
•    Telefonsalg med fokus på ekstrem god kundeservice og branchens bedste rådgivning
•    Budgetansvarlig for den nye butik og ansvarlig for at skaffe kunder til butikken
•    Ansvarlig for markedsføring af butik i samarbejde med marketing
•    Ansvarlig for butikssortimentet i samarbejde med indkøb
•    Ekspedere kunder i vores nye butik
•    Planlægning af udekørende salgsdage i NST’s egen bil
•    Ansvarlig for opfølgning på tilbud, projekter og kampagner
•    Ad hoc-opgaver
 

Du får reference til CEO og får her en unik mulighed for at skabe din egen succes. Du får stor medindflydelse i mange forskellige sammenhænge i en mindre virksomhed med meget kort beslutningsproces. Din opgave bliver at skabe vækst på nye aktiviteter i markedet og få vores nye butik udviklet jf. de opsatte målsætninger. Butikken er i dag i drift, men primært, som en afhenter butik med fin trafik. Vi ønsker nu at satse endnu mere på vækst via denne salgskanal. Jobbet kan udvikles til at blive en fuldtidsstilling, som ekstern sælger i markedet, hvis resultaterne følger den forventede udvikling, og du ønsker dette.


Du har bred erfaring fra en lignende stilling, eller sidder måske i dag som intern sælger og gerne vil prøve kræfter med eksternt salg, eller måske omvendt er ekstern sælger og ønsker at være mere intern.
Du har en solid teknisk viden om belysning og byggestrøm til byggepladser, er tung på salgserfaring og har højt drive.
Det er et krav, at du har en teknisk baggrund, som f.eks. elektriker eller noget tilsvarende, da det er afgørende, at du kan råde og vejlede vores kunder professionelt. Du er drevet af at skabe vækst og motiveret af resultatindfrielse, og ser målstyring, som et normalt element i din hverdag. Du arbejder, som en del af et samlet team med fokus på at byde sig til og hjælpe
andre, hvis behovet opstår. Vi har fokus på at levere en meget høj kundetilfredshed og professionel rådgivning, så derfor er det vigtigt, at du har kompetencerne til at fastholde disse værdier.

 

Som person arbejder du resultatorienteret, struktureret og forstår at omsætte tanke til handling. Du er serviceminded, ansvarsbevidst, fleksibel og kan selv prioritere arbejdsopgaverne. Ligeledes formår du at skabe og vedligeholde relationer internt og eksternt, herunder en god og professionel kontakt til vores kunder, som vi sætter højest i NST. Du er en dygtig forhandler og fremstår, som en troværdig person med stor gennemslagskraft. Du begår dig godt i en mindre virksomhed hvor godt humør, teamånd og vejen fra tanke til handling er kort
 

NST DK. A/S tilbyder en spændende stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en virksomhed i en fantastisk udvikling, hvor den gode indsats og målrettet tilgang lønner sig i et stærkt konkurrencepræget marked.
Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og andre goder. Tiltrædelse efter aftale. Der indkaldes løbende til samtaler og vi har tid til at vente på den rigtige kandidat.
 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Berit M. Hansen eller Flemming Bidmann på tlf. nr. 7020 4310. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgninger sendes til berit@nst-dk.dk