BELYSNING & TILBEHØR

BELYSNING & TILBEHØR

Byggestrømstavle

Byggestrømstavle

KABLER & TILBEHØR

KABLER & TILBEHØR

KABELBINDERE

KABELBINDERE

VARMEKABLER

VARMEKABLER

EL ARTIKLER

EL ARTIKLER

KABELSKO MM.

KABELSKO MM.

KRYMP & TILBEHØR

KRYMP & TILBEHØR

SMÅ-EL

SMÅ-EL

CEE MATERIEL

CEE MATERIEL

VÆRKTØJ

VÆRKTØJ

RESTSALG

RESTSALG

Professionel rådgivning til byggeprojekter

Altid lagerførende af stort sortiment

Hurtig levering og produktion til hele landet

Egen specialproduktion
i Odense

Leverandøren til opstart af nye byggepladsprojekter

Hos NST får du fuld service bygget på mangeårig erfaring og høje tekniske kompetencer. Vi har branchens største lagerførte sortiment i belysning og byggestrømstavler, og vores professionelle specialister står altid klar med rådgivning og vejledning til netop dit projekt. Som del af Lagercrantz Group og vinder af Børsens Gazelle Pris er NST den foretrukne el-grossist, importør, leverandør og producent af nicheprodukter til byggepladser i hele norden.

 

Vi forstår vigtigheden af en leveringstid, du kan stole på, og vi mærker os på at kunne tilbyde et bredt og dybt sortiment af højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Som både importør og producent af tavler og belysning er vi lagerførende på de nyeste specialprodukter, så du har garanti for langtidsholdbare løsninger uanset størrelse og specifikation.

 

Med kunder i hele norden er vi målrettede mod at efterleve forventninger og krav til kvalitet fra professionelle fordelt på flere markeder. Der er en stor stolthed over ansvaret i at være den første, virksomheder ringer til, når der skal startes et nyt projekt, og derfor har vi øget fokus på korte beslutningsprocesser og fleksibilitet på tværs af produktlinjen. Det giver sikkerhed, og sammen med vores professionelle rådgivning kan vi levere hele pakken omkring produktion, levering og ikke mindst kundeservice.

 

NST er din samarbejdspartner, når du mangler belysning til din byggeplads, og vi er opsatte på at kunne tilbyde et højt vidensniveau i forlængelse af branchens største lagerførte udvalg i professionel belysning og byggestrømstavler. Det er din garanti for et varesortiment, der har, hvad du skal bruge, når du skal bruge det.

 

Hos NST finder du byggestrømstavler fra 16A til 1250A. og projektører fra 20W til 400W. Dertil producerer NST egne produkter i KENNIG, Spacelight og NST brands, hvilket både har resulteret i et dybt sortiment af produkter med mærkevarekomponenter og høje tekniske kompetencer i vejledning og rådgivning.

 

Har du spørgsmål til levering, produkter eller vores egne mærker? Vi sidder klar på tlf: +45 7020 4310 eller på mail: nst@nst-dk.dk