BELYSNING & TILBEHØR

BELYSNING & TILBEHØR

Byggestrømstavle

Byggestrømstavle

KABLER & TILBEHØR

KABLER & TILBEHØR

KABELBINDERE

KABELBINDERE

VARMEKABLER

VARMEKABLER

EL ARTIKLER

EL ARTIKLER

KABELSKO MM.

KABELSKO MM.

KRYMP & TILBEHØR

KRYMP & TILBEHØR

SMÅ-EL

SMÅ-EL

CEE MATERIEL

CEE MATERIEL

VÆRKTØJ

VÆRKTØJ

RESTSALG

RESTSALG

Bæredygtighed hos NST

Miljøansvar hos NST

Jordkloden er et helt unikt fænomen i universet. Liv har formået at blive skabt på den, og har overlevet voldsomme og alt ødelæggende klimaforandringer og katastrofer. Igennem flere millioner af år har liv blomstret i alle mulige form på planet. Men for første gang er eksistens af liv truet af dens indbyggere. Menneskehedens udvikling de sidste hundrede år har været fantaktisk, vi har knyttet alle mennesker sammen via internettet, og formået at sende mennesker ud i rummet. Vi har ved hjælp af banebrydende teknologi forhøjet levealder og levestandarden enormt. Men alt den eksplosive udvikling kommet med en høj pris. Menneskeheden dræner jordens resurser og forurener mere end alle andre livsformer på planeten. Vores aftryk på klimaet og miljøet har nu medført, at liv på planeten er blevet påvirket. Jorden er den vigtigste arv, som vi giver videre til generationerne, der kommer efter os. Derfor er det alles ansvar at gøre tiltag for at videregive den i en bedre tilstand, end man kom fra. I NST er vi overbevist om, at alle bærer et ansvar for miljøet, og at virksomheder skal gå forrest, for at skabe den nødvendige forandring. Derfor arbejder vi i NST frem imod at reducere vores miljøaftryk mest muligt og forhåbentligt nå et punkt, hvor NST efterlader et positivt aftryk på klimaet.  

NST vil gå forrest for miljøet

Derfor har vi hos NST stort fokus på miljøet og hvordan NST kan blive mere bæredygtige og reducere klimaaftrykket. NST har igennem længere tid arbejdet aktivt med bæredygtighed, ved at genanvende og genbruge materialer. Her kan nævnes, at NST gerne bruger fungerende dele fra defekte og beskadige byggestrømstavler, til at reparere andre defekte og beskadige byggestrømstavler. Der er stor fokus på korrekt sortering af affald, samt at alt affald bliver afskaffet på den mest miljømæssige og forsvarlige måde. Et af vores helt store tiltag, som har været en succes, har været reducering og genbrug af emballage. Ved at genbruge emballage har NST opnået en CO2 besparelse på næsten 12,3 ton CO2. Dette resultat er vi i NST stolte af at kunne præsentere, og vil fremadrettet forsætte med at forbedre udvikling hos NST til fordel for miljøet.

NST stræber efter gennemsigtighed når det kommer til tiltag, som målrettet sørger for at NST lever op til sit klimaansvar. Derfor skal denne side bruges til, at vores kunder og besøgende kan få indsigt i NST’s arbejde for at reducere vores klimaaftryk. I den anledning vil NST uploade klima- artikler, tiltag og udregninger, så du som kunde har fuld indsigt i vores arbejde for at forbedre NST’s miljøbelastning.

 

Husk at du altid kan få afskaffet din byggestrømstavle miljømæssigt forsvarligt hos NST.

 

Her kan læse om vores fremragende service, som vi til byder alle.

 

Forside

 

Seneste artikler om bæredygtighed